Rivakka tuotteet Valssimyllyt - Valssimylly

Valssimylly

Valssimylly XL Rivakka_valssimylly_02.jpgRivakka_valssimylly_03.jpgRivakka_valssimylly_04.jpgRivakka_valssimylly_05.jpgRivakka_valssimylly_06.jpgRivakka_valssimylly_07.jpg

valssimylly

Rivakka valssimyllyjen ydin on korkealaatuisesta erikoisteräksestä valmistetut valssipyörät. Valssien tiheä, ristikkäinen kuviointi vetää litistettävän raaka-aineen aktiivisesti sisään ja litistää huolellisesti myös pienet jyvät.

Rivakka valssimylly litistää kuivan viljan, herneen ja maissin. Myllyn kaatosuppilo on varustettu ritilällä ja voimakkailla magneeteilla. Valssivälin säätö on portaaton ja se voidaan tehdä helposti myllyn ulkopuolella. Toinen valsseista on jousi-kuormitteinen, joten ritilän läpi menevät kivet eivät rasita myllyn rakenteita. Mylly on avattavissa mahdollisia huoltoja varten. Automaattinen sulkumoottori päästää valssit aina vapaasti käyntiin ja takaa häiriöttömän toiminnan esim. kytkettäessä mylly automaattiseen ruokintalaitteeseen. Rivakka valssimylly varustetaan aina käyttöön sopivalla ohjauskeskuksella, johon on liitettävissä kello, pinnanvartijat tai ulkoinen ohjaus.

 

LISÄVARUSTEET

Myllyn äänieristys
Mekanismi työntävälle spiraalille
Sähköinen tiivisteannostelija 

 

TEKNISET TIEDOT:           

Valssimylly 4 kW                       

Valssimylly 9 kW

Litistysteho
Myllyn moottori
Korkeus
Leveys
Pituus

400-1000 kg/h
4 kW
82 cm
69 cm
71 cm2000-3000 kg /h
9,2 kW
103 cm
87 cm
92 cm